ΕΣΠΑ 2014-2020 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ ΕΣΠΑ 2014-2020 TUV

(2η έκδοση) Ενημερωτικό Εγχειρίδιο για τον Κανονισμό Πυροπροστασίας 41/2018By
Galanosengineering
22 Μάϊος 21
0
comment
(2η έκδοση) Ενημερωτικό Εγχειρίδιο για τον Κανονισμό Πυροπροστασίας 41/2018

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ (ΕΛΙΠΥΚΑ), Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία, με σκοπό την ενημέρωση και διευκόλυνση των μελών του, όπως επίσης και των εγγεγραμμένων / συνδεδεμένων χρηστών της ιστοσελίδας: www.elipyka.org και των ομωνύμων ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησε το «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΙΠΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Δ. 41/2018».

Σκοπός του παρόντος είναι η κατά το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση της κοινότητας των περί την ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ασχολουμένων και ιδιαίτερα των Μηχανικών, με απώτερο στόχο την «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» από φωτιά.

Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΡΘΡΑ και λοιπά κείμενα που αναφέρονται σε εγκυκλίους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Πυροσβεστικού Σώματος και αφορούν στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΠΔ 41/2018, έχουν μεταφερθεί αναλλοίωτα χωρίς κανενός είδους παρέμβαση.

Τα πρόσθετα κείμενα που αναφέρονται στις σχετικές εγκυκλίους έχουν τεθεί εντός πλαισίων και έχουν πλάγια γραφή (italics) μπλε χρώματος (ή καφέ χρώματος όταν προέρχονται από τo Πυροσβεστικό Σώμα) για την αποφυγή ασαφειών, παρεξηγήσεων ή άλλου είδους παρερμηνειών.

Το ΕΛΙΠΥΚΑ προσφέρει αυτό το εγχειρίδιο για χρήση από όλους και δεσμεύεται για την συνεχή ενημέρωσή του με νεότερες αποφάσεις της διοίκησης.

Εγχειρίδιο του ΕΛΙΠΥΚΑ για τον Κανον. Πυροπροστασίας 41/2018 (2η έκδοση)

Κατεβάστε το Εγχειρίδιο του ΕΛΙΠΥΚΑ (εκ.05/2021) εδώ.

Πηγή: michanikos-online.gr